همه چیز تست بازیگری

بازیگری دنیاییست که خیلی از افراد دوست دارند به آن پا بگذارند. پس از شرکت در یک دوره مقدماتی بازیگری، دوره متوسطه بازیگری و دوره پیشرفته بازیگری، نوبت به بازیگری در تئاتر یا سینما میرسد.
تست بازیگری اولین قدم برای ورود به دنیای بازیگری و دروازهی ورود به سینما، تئاتر و تلویزیون است. برای نقشآفرینی در صنعت بازیگری باید ابتدا تست بدهید.
کارگردان با گرفتن تست از شما مطمئن میشود که شما همان بازیگری خواهید بود که میتواند به ایفای نقش موردنظر بپردازد.
پس از دادن تست ممکن است این سوال برای شما ایجاد شود که ‘چگونه بازیگر شویم؟’. این سوال نیز در همین مقاله پاسخ داده شده است.
در این مقاله خواهید آموخت:
- چگونه تست بازیگری بدهیم؟
- حین تست بازیگری کارگردان به چه نکاتی دقت میکند؟
- برای تست بازیگری کجا باید رفت
- سوالات تست بازیگری چه چیزهایی هستند
- روشهای تست بازیگری کدامند؟
اگه این موارد پرسش شما هم هست، پس این مقاله را تا انتها بخوانید.
چگونه تست بازیگری بدهیم؟
-
با شکم خالی یا پر در صحنه تست حاضر نشوید
پیش از هر چیز، این نکته را به یاد داشته باشید که برای دادن تست بازیگری نباید شکم شما خالی یا پر باشد؛ چرا که روی کار شما تاثیرگذار است. شکم پر یا خالی باعث افت فشار یا افت قند خون و یا افزایش هر دو میشود.
-
با ظاهر مناسب حاضر شوید
بهتر است زمانی که خود را آمادهی تست میکنید، حواستان به ظاهر و پوشش خودتان باشد.
از پوشیدن لباس نامتعارف، لباسی با سایز نامناسب و یا آرایش و مدل موی عجیب غریب اجتناب کنید و با ظاهری آراسته، مرتب و مناسب بر صحنهی تست حاضر شوید. بهتر است سادگی را انتخاب کنید و از رنگهای ملایم و پارچههای متعارف و غیر براق استفاده کنید.
-
به زبان بدنتان توجه کنید
اگر با اعتماد بنفس کم و استرس وارد صحنهی تست شوید، قطعا کارگردان متوجه اعتماد بنفس پایین و استرس شما میشود.
بنابراین قبل از حاضر شدن بر صحنهی تست سعی کنید اعتماد بنفس خودتان را با تمرین و تکرار تقویت کنید و با تنفس عمیق استرس خود را کنترل کنید؛ چرا که زبان بدن پیش از هر چیز ما را به اطرافیان معرفی میکند.
با اعتماد بنفس به چشمان کارگردان خیره شوید و بازی خود را از سر بگیرید. مطمئن باشید کارگردان مایل است شما بازیگر نقش موردنظر او شوید تا از نگرانی رهایی پیدا کند.
-
به دوربین خیره شوید
تست بازیگری به دو شیوهی جلوی دوربین و روی صحنه گرفته میشود. اگر قرار باشد تست بازیگری جلوی دوربین باشد، شما باید با خیره شدن به دوربین و اجرای بازی تست را بدهید؛ اما اگر قرار باشد روی صحنه تست بدهید، بر روی صحنهی نمایش یا پلاتو از شما تست گرفته میشود.
تست بازیگری جلوی دوربین متداولتر است. پس از همان ابتدا به دوربین توجه داشته باشید.
حین تست بازیگری کارگردان به چه نکاتی توجه میکند؟
اشخاصی که مایلند تست بازیگری بدهند، احتمالاً این سوال برایشان پیش آمده که کارگردان در روز تست به چه نکاتی توجه میکند؟ این سوال با 4 مورد در ادامه پاسخ داده میشود.
-
فیزیک بدن
حین تست دادن، کارگردان به مشخصات ظاهری شما از جمله قد، وزن، پوشش، نحوهی نشستن و ایستادن، راه رفتن، نگاهها، برخوردها و سن شما توجه میکند.
کارگردان به 2 صورت فیزیک بدن شما را تحلیل میکند:
1) نسبت به مشخصاتی که در رزومهی خود قید کردهاید و وضعیت کنونی شما،
2) مشخصات و ویژگیهای نقشی که به شما دادهاند و بررسی میزان نزدیکی یا دوری نقش نسبت به شما و مشخصات شما.
در این خصوص نباید نگران باشید؛ چرا که شما وضعیت و مشخصات ظاهری خود را قبلاً در رزومهی خود ذکر کردهاید و کارگردان با اشراف بر موارد ذکر شده این نقش را به شما سپرده و از شما تست میگیرد.
-
بیان
گاهی در آکهیهای فراخوان و جذب بازیگر، در کنار رزومه، از شما یک صدای ضبط شده هم میخواهند. در صورت چنین درخواستی به نکات زیر دقت کنید:
- صدای خود را عوض نکنید و با صدایی که روزانه از آن استفاده میکنید صحبت و ضبط کنید؛ چرا که عوامل از شما صدای واقعیتان را میخواهند.
- با دعوت شما به تست، کارگردان بصورت زنده بیان شما را میشنود. پس تلاش کنید صدای واقعیتان را در معرض شنیدن قرار دهید.
اما، صدای شما در روز تست چگونه تحلیل میشود؟
به 3 صورت:
1) در اولین گفتگو با کارگردان، مسئول جلسه و پاسخ به سوالات اولیه،
2) با روخوانی از متن یا مونولوگی که در اختیار شما قرار میدهند و شما باید آن را بخوانید،
3) در اجرای چند دقیقهای که از شما خواسته میشود.
در اینجا باید بگوییم که به راحتی میتوانید از این مرحله با موفقیت عبور کنید، اگر قبل از روز تست به میزان کافی تمرین کرده باشید.
-
حس
حس شما حین تست دادن بسیار مهم است؛ چرا که دلالت بر تسلط شما بر خودتان و متن است. تلاش کنید با متن یا مونولوگ ارتباط برقرار کنید تا حس کاراکتر را به خوبی بازی کنید.
حس بازیگری شما چگونه توسط کارگردان و عوامل جلسه تحلیل و بررسی میشود؟
1) میزان ادغام شدن شما با نقش و فیلمنامهای که در دست دارید و آن را بازی میکنید،
2) در اجرای چند دقیقهای که کارگردان و عوامل جلسه از شما میخواهند.
به یاد داشته باشید که احساسات را وارد بازیتان کنید. در این بخش است که قسمتی از عیار بازیگری شما خودش را نشان میدهد و میتواند به کارگردان بفهماند که آیا شما بازیگر خوبی خواهید شد یا خیر.
پس فراموش نکنید که حسهایتان را پیدا کنید، با اعتماد بنفس باشید و کاملاً طبیعی شروع به اجرا کنید.
همچنین باید بگوییم که اگر میخواهید نمرهی قابل قبولی در این بخش بگیرید، تمرکز خود را حفظ کنید و استرس نداشته باشید. هر دوی این موارد را میتوانید با تمرین و آمادگی قبلی مهیا کنید.
-
مواجهه و برخورد
در این بخش نحوهی مواجهه و برخورد شما با متن فیلمنامه، اجرای اولین دیالوگها، سوالهایی که پرسیده میشوند، با گروه کارگردانی و با موقعیتی که بازی میکنید بررسی و تحلیل میشود. گاهی همین برخوردهای اولیه مهمتر از خروجی اتود شما است.
به یاد داشته باشید که در نهایت این شما هستید که با تکرار، پیگیری آموزش و کسب تجربه به همه ثابت خواهید کرد که در عرصهی بازیگری ماندگار هستید.
برای تست بازیگری کجا باید رفت؟
بهترین مکان برای دادن تست بازیگری آموزشگاههای بازیگری هستند؛ چرا که دیگر نیاز به صبر کردن برای شروع یک پروژه سینمایی و یا ارائه یک فراخوان عمومی نیست و با مراجعه به آموزشگاه مدنظر میتوانید تست بازیگری بدهید.
همچنین تست بازیگری توسط عوامل تولید پروژههای فیلم، سریال، تئاتر، مراکز فرهنگی و هنری و موسسات سینمایی نیز برگزار میشود.
انواع تست بازیگری
تست بازیگری برای حضور در تبلیغات تلویزیونی
تست بازیگری از کودکان و نوجوانان از دیگر تستهای رایج بازیگری است. این تست برای شرکت دادن عوامل بازی در یک تیزر تبلیغاتی ویدیویی، تلویزیونی یا اینترنتی است که توسط عوامل صحنه انجام میشود.
در این حالت عوامل سازندهی تیزر تبلیغاتی به سراغ خانوادهها رفته و با کودکان و نوجوانان آنها صحبت میکنند و نهایتا تست را از آنها میگیرند.
تست بازیگری آموزشگاههای معتبر بازیگری
آموزشگاههای معتبر بازیگری مانند آموزشگاه بازیگری شکلک نما اقدام به گرفتن تست بازیگری میکنند. شما میتوانید علاوه بر شرکت در تست، در دورههای بازیگری ویژه جوانان و نوجوانان نیز شرکت کنید.
تستهای بازیگری که در آموزشگاههای معتبر گرفته میشوند برای هر رده سنی و دورههای مختلف مانند بازیگری تلویزیون، تئاتر و سینما است که به دو صورت حضوری و غیر حضوری برگزار میشوند.
فراخوان تست بازیگری پروژههای سینما و تلویزیون
برخی از گروههای تولید فیلم سینمایی و تلویزیونی یا سریالهای تلویزیونی بازیگران و عوامل فیلم خود را از طریق پخش فراخوان انجام میدهند.
شما میتوانید این فراخوانها را از طریق شبکههای اجتماعی، مجله یا روزنامه پیگیری کنید. اما پیش از اقدام و تست دادن حواستان را جمع کنید که عوامل پروژه و پروژه صحت داشته باشند و از عوامل کلاهبرداری نباشند.
همچنین اقدام به کسب اطلاعات کنید تا مطمئن شوید در آینده با یک تیم حرفهای کار خواهید کرد.
تست آدیشن
تست آدیشن یک تست استعدادیابی است که در مدارس، آموزشگاههای بازیگری و در بین دانشجویان رشته بازیگری و رشتههای هنری دیگر مانند موسیقی و خوانندگی انجام میشود.
این تست گستردگی زیادی دارد؛ چرا که یک بازیگر، یک خواننده و یک گوینده و حتی بازیگران تئاتر میتوانند این تست را بدهند.
این تست بصورت حضوری انجام میگیرد؛ اما ممکن است کارگردان از شما بخواهد که مهارتهای خود را در قالب یک فایل صوتی و یا فیلم ضبط کنید و برای یک گروه یا یک کارگردان ارسال کنید.
تست گریم
تست گریم یکی از تستهای پیشرفتهی بازیگری است که برای آزمودن گریم موردنظر بر روی چهرهی بازیگر انجام میشود. این تست برای بررسی شرایط فیزیکی و چهره بازیگر در زیر گریمهای سینمایی، تئاتری و تلویزیونی انجام میشود.
در این حالت، بازیگر در استودیو و بخش گریم حاضر میشود، گریمور گریم موردنظر را بر روی بازیگر پیاده میکند و در آخر عکسهایی از بازیگر گرفته میشود. نهایتا کارگردان تصمیم میگیرد که آیا این گریم برای این بازیگر مناسب است یا خیر.
تست بازیگری آنلاین
بسیاری از مراکز وجود دارند که تست بازیگری را بصورت آنلاین میگیرند؛ اما از آنجایی که شما باید نقش بازی کنید و کارگردان تمام اداها و حرکات شما را زیرنظر بگیرد، بهتر است به دفاتر سینمایی یا آموزشگاههای بازیگری برای دادن تست بازیگری مراجعه کنید.
تست آنلاین بازیگری ( سرگرمی )
آیا باید بازیگر شوم؟
اگه شما به تازگی تماشای فیلمی از بازیگر/بازیگر مورد علاقه خود را به پایان رسانده اید. یا، اگر شما فردی هستید که به بازیگری علاقه دارید، احتمالاً از خود می پرسید آیا باید بازیگر باشم؟
ما به شما پیشنهاد میکنیم در مسابقه میتوانم بازیگر شوم وارد بشید و بصورت آنلاین تست بزنید ببینید برای بازیگر سینما و بازیگر تئاتر شدن چه چیزیهای لازم است.
سوالات تست بازیگری
در تست بازیگری چه سوالاتی میپرسن ؟
هدف از تستهای بازیگری سنجش میزان علاقهی شما به بازیگری و آشنایی با انگیزهی شما از بازیگر شدن و ورود به این حرفه است. همچنین سنجش میزان سواد شما از بازیگری، بررسی زبان بدن شما و دقت در فن بیان شما از دیگر اهدافی است که یک کارگردان هنگام گرفتن تست زیرنظر دارد.
افرادی که از شما تست بازیگری میگیرند معمولاً کارگردان فیلمهای سینمایی و تلویزیونی هستند. همچنین اساتید آموزشگاههای برتر سینمایی هم میتوانند برای ورود از شما آزمون بگیرند، اگه هم نمیدونید که چگونه بازیگر شویم پیشنهاد میکنیم این مقاله رو دنبال کنید.
هیچکس مطمئن نیست که چه سوالاتی در جلسهی تست بازیگری پرسیده خواهند شد. سوالاتی که در ادامه آورده شدهاند ممکن است در تست بازیگری پرسیده شوند؛ اما لزوماً همهی سوالات این سوالها نیستند.
چرا که براساس تجربه این سوالها گردآوری شدهاند که شما میتوانید خود را برای پاسخگویی به آنها آماده کنید.
بهترین پاسخ برای هرکدام از سوالات پایین این است که خودتان باشید، اما یک نسخهی ارتقا یافته! به این معنا که تمام حواس خود را به سوالات و بهترین پاسخهای ممکن، زبان بدن و فن بیان خود معطوف کنید.
-
چرا قصد دارید بازیگر شوید؟
این سوال از طرف کارگردان یا عوامل جلسه پرسیده میشود و شروعی برای صحبت کردن شما است. این پرسش به ویژه از نوجوانان پرسیده میشود.
این سوال به شما کمک میکند که با فضا آشنا شوید و احساس راحتی بیشتری با آن داشته باشید. برای پاسخ به این سوال میتوانید یک روایت مختصر از زمانی که به بازیگری علاقمند شدید را توصیف کنید.
-
کدامیک از بازیگران بازیگر محبوب شما هستند؟ دلایل شما چیست؟
پاسخ این پرسش به کارگردان یا عوامل جلسه نشان میدهد که چه سبک بازیگری را میپسندید و بینش شما راجع به بازیگری چیست. اگر نوجوان هستید میتوانید بازیگران نوجوان یا بزرگسال و جوان را مثال بزنید.
چنانچه پرسشگران پاسخ شما به سوال اول را دوست داشته باشند این سوال را مطرح میکنند.
نکته مهم برای این پرسش آن است که جواب شما باید با نقشی که تست میدهید مطابقت داشته باشد. اما اگر قرار است برای یک دورهی آموزشی تست دهید، بیشتر به سبک بازی بازیگر موردعلاقهتان فکر کنید.
همچنین تحلیل بازیگر موردعلاقهتان به پرسشگر یا پرسشگران میفهماند که شما مهارت تحلیل و نقد را دارید.
-
این متن را بخوانید و یا یک مونولوگ بر روی صحنه اجرا کنید.
انتخاب مونولوگ یا میتواند به عهدهی شما باشد، یا کارگردان آن را انتخاب میکند. هر متن یا مونولوگی که در اختیار شما قرار میگیرد، باید موضوع آن را در یک جمله خلاصه کنید.
باید بدانید که کاراکتر مدنظر در زمان بیان جملات مونولوگ یا متن چه احساساتی را تجربه میکند و بتوانید همان احساسات را از طریق زبان بدن و حالات چهره به کارگردان یا مربی خود نشان دهید.
-
نقاط قوت و ضعف خود را در بازیگری نام ببرید.
پاسخ به این سوال به کارگردان، مربی آموزشی یا مسئول انتخاب بازیگری میفهماند که شما نسبت به نقاط قوت و ضعف خود آشنایی دارید و میتوانید آنها را تحلیل کنید.
پس در پاسخ به این پرسش تلاش نکنید نقاط ضعف و قوتتان را بصورت تیتروار بیان کنید؛ بلکه تلاش کنید نقاط قوت و ضعف خود را بیان کرده و عوامل صحنه را متقاعد کنید که نسبت به نقاط قدرت و ضعف خود آشنایی دارید، میتوانید آنها را تحلیل کنید و نقاط ضعف خود را برطرف خواهید کرد.
-
به چه پروژههایی علاقه دارید؟
پاسخ به این سوال مستلزم شناخت پرسشگر است. اگر فردی که این سوال را میپرسد بازیگر تئاتر باشد، بهتر است از علاقهی خود به تئاتر و انواع آن صحبت کنید؛ و اگر آن شخص بازیگر سینما است، از علاقهی خود به سینما حرف بزنید.
برای شناخت پرسشگران بهتر است قبل از شرکت در جلسهی تست، درباره سوابق داوران تحقیق کوچکی انجام دهید. این نکته برای کسانی که مایلند در آزمون بازیگری دانشگاه شرکت کنند مفیدتر است.
-
اگر ما شما را انتخاب نکنیم، چه کاری انجام میدهید؟
پاسخ به این پرسش میتواند دلیل پذیرش یا رد شما در تست باشد. هدف از پرسیدن این سوال این است که کارگردان یا مسئول انتخاب بازیگر متوجه باشد که شما نسبت به تصمیم خود مصمم هستید و راه خود را ادامه میدهید؛ حتی اگر توسط آنها پذیرفته نشوید.
پس بهترین پاسخ به این پرسش این است: «اگر در این پروژه پذیرفته نشوم، به دنبال یک تست بازیگری یا دانشگاه بازیگری دیگری خواهم رفت و در طول این مدت بر روی نقاط ضعف خود کار خواهم کرد.»
به یاد داشته باشید که اعتماد بنفس کلید اساسی برای قبول شدن در هرگونه تست بازیگری است. پس با اعتماد بنفس در جلسهی تست حاضر شوید و به سوالات پاسخ دهید.
-
برای بازیگری استعداد مهمتر است یا آموزش؟
پاسخ به این سوال مانند پاسخ به سوال ‘علم بهتر است یا ثروت’ است. مسلماً هر دوی آنها خوب هستند. اما هدف پرسشگر از مطرح کردن این سوال آن است که نظر شما را راجع به آموزش بداند و متوجه شود که شما از نگاه خودتان فرد مستعدی هستید یا خیر.
برای پاسخ به این پرسش میتوانید بگویید: «استعداد خیلی مهم است، اما بدون تمرین، سختکوشی، مطالعه و یادگیری نمیتوان به یک بازیگر حرفهای تبدیل شد».
-
اگر نقد منفی دریافت کنید چه واکنشی نشان خواهید داد؟
بازیگری یکی از حرفههایی است که به صورت آنی بازخورد میگیرید. این بازخورد را از کارگردان یا عوامل صحنه جلوی دوربین میگیرید. همچنین پس از اکران و نمایش فیلم، ممکن است از تماشاگران و منتقدان نقد منفی دریافت کنید.
بنابراین بهترین واکنش در چنین مواقعی آن است که نقد منفی را به وجههی مثبت کار خود تبدیل کنید.
پس این پرسش را با این پاسخ جواب دهید: «مواقعی در زندگیم بوده که نقد منفی را به وجههی مثبت تبدیل کردم، مانند زمانی که از نحوهی خیره شدن من به دوربین موبایل انتقاد منفی شد.»
-
اگر بخواهید نقشتان باورپذیر باشد، چه کاری انجام میدهید؟
پاسخ به این پرسش نشان میدهد که شما چقدر با تکنیکهای عملی بازیگری آشنایی دارید. همچنین سبک فردی شما برای ارائهی یک نقش خوب و باورپذیر را نشان میدهد.
بهترین پاسخ به این پرسش چنین است: «برای اینکه یک نقش باورپذیر داشته باشم، اول از هرچیزی وقت میگذارم تا نقش و شخصیت را بشناسم، با شرایط و افراد مشابه نقش در دنیای واقعی آشنا شوم.
در مرحله بعد، وقت زیادی برای ایفای همان نقش صرف میکنم تا بتوانم همانند آن عمل و صحبت کنم. اوقاتی که بر سر صحنه نباشم هم خودم را در قالب همان نقش تصور میکنم تا بتوانم به میزان زیادی به نقش موردنظر نزدیک شوم.»
-
چه نمایشنامههایی را خواندهاید؟
این سوال ممکن است از شما پرسیده شود و به این منظور است که پرسشگر میزان جدیت شما در بازیگری را بسنجد. قبل از حاضر شدن در جلسهی تست بازیگری، لیستی از نمایشنامههایی که خواندهاید را به خاطر بسپارید و ترجیحاً خلاصهای از هر یک را به یاد داشته باشید.
نمایشنامههایی مانند نمایشنامههای شکسپیر، چخوف، مارتین مک دونا، برشت، اکبر رادی، محمد یعقوبی و نغمه ثمینی میتوانند نمونهای از نمایشنامهها باشند.
برخی دیگر از سوالاتی که ممکن است در جلسهی تست بازیگری از شما بپرسند ممکن است سوالات زیر باشند:
- تجربهی بازی در تلویزیون یا سینما را دارید؟
- چه فیلمهای سینمایی یا تلویزیونی را میپسندید و چرا؟
- آیا میتوانید نقشی را بازی کنید که لهجه خاص و گویش خاصی دارد؟
- چگونه با سایر بازیگران بر سر صحنه همکاری میکنید؟
- آیا خانواده از بازیگر شدن شما گله و شکایت دارند یا مشکلی ندارند؟
نکات جلسه تست بازیگری
-
برای برطرف کردن نقاط ضعف خود در بازیگری بهتر است با دوربین موبایل از بازی خود فیلم بگیرید و همان فیلم را چندین بار نگاه کنید تا متوجه کوچکترین نقطه ضعفتان هم شوید.
-
خیلی زیاد تمرین کنید. متنها را حفظ کرده و جلوی آینه آن را با خود تمرین کنید. به زبان بدن و حالات چهره حین ادای کلمات دقت کنید.
-
لباس مناسب بپوشید. برای حاضر شدن در جلسهی تست یک لباس راحت و ساده به تن داشته باشید.
-
بسته به سن و سال خود راجع به سبکهای بازیگری مطالعه کنید یا از کسانی که آگاهی در این زمینه دارند کمک بگیرید.
-
در فرصت باقی مانده برای تست بازیگری چند فیلم خوب تماشا کنید و به شیوهی بازی بازیگران هم سن و سال خودتان دقت کنید.
-
بسیار زیاد مطالعه کنید. میتوانید از منابعی مانند کتاب، مقاله و تحقیق اینترنتی استفاده کنید.
-
میتوانید راجع به بازیگرها تحقیق کنید و دریابید که آنها چگونه موفق شدهاند.
-
مونولوگ خود را حفظ کنید و برای اعضای خانواده آن را اجرا کنید.
-
اگر بازیگر تئاتر هستید یا قرار است بشوید، نرمش کنید.
-
بازیگری فقط خواندن مونولوگ و حفظ کردن آن نیست. بخش خیلی مهمتر بازیگری بیان احساسات نهفتهی نقش است که میتواند با زبان بدن و حرکات چهره منتقل شود.
تست بازیگری در تهران
برای تست بازیگری در تهران میتوانید به مراکز یا افراد زیر مراجعه کنید:
- مراکز فرهنگی و هنری
- آموزشگاه بازیگری
- موسسات سینمایی
- فراخوان
- تست بازیگری توسط عوامل تئاتر
- تست بازیگری توسط عوامل فیلم
- تست بازیگری توسط عوامل سریال
تست بازیگری برای نوجوانان
تفاوت تست بازیگری برای نوجوانان و تست بازیگری برای جوانان در سوالاتی است که پرسشگر میپرسد. اما کلیات سوالات یکسان است و برای یافتن سوالات میتوانید به بخش سوالات تست بازیگری در همین مقاله مراجعه کنید.
همچنین میتوانید تست بازیگری خود را در یکی از مراکز یا نزد افراد زیر بدهید:
- مراکز فرهنگی و هنری
- آموزشگاه بازیگری
- موسسات سینمایی
- فراخوان
- تست بازیگری توسط عوامل تئاتر
- تست بازیگری توسط عوامل فیلم
- تست بازیگری توسط عوامل سریال
تست بازیگری برای فیلم سینمایی
تست بازیگری برای فیلم سینمایی توسط عوامل فیلم گرفته میشود. سوالات این تست در بخش سوالات تست بازیگری همین مقاله آمده که میتوانید آنها را به همراه پاسخ هر یک بخوانید و خود را برای تست بازیگری پیشرو آماده کنید.
نتیجهگیری
تست بازیگری دروازه ورود به رشته بازیگری و این هنر زیبا و دوستداشتنی است. اما این تست قواعد و قوانین خاص خود را دارد که بهتر است قبل از جلسهی تست نسبت به آنها شناخت داشته باشید.
اگر با شناخت کافی در تست شرکت کنید، احتمال موفقیتتان بسیار بالاتر میرود.
برای آنکه در جلسهی تست بازیگری بتوانید بر استرس خود غلبه کنید و معتمد بنفس باشید، باید علم و اطلاعات کافی در حوزهی بازیگری و سوالات تست داشته باشید.
همچنین اگر سوابق و تجربهای در بازیگری داشته باشید، میتوانید بهتر پیش بروید و در تستهای بازیگری که شرکت میکنید قبول شوید.
در این مقاله سعی کردیم نکات مهم و ضروری تست بازیگری را شرح دهیم تا شما هنرجویان گرامی بتوانید با آرامش خاطر و اعتماد بنفس بیشتری در جلسهی تست حاضر شوید.