فراخوان ششمین جشنواره ملی تئاتر خندستان منتشر شد

فراخوان ششمین جشنواره ملی تئاتر خندستان منتشر شد

جشنواره ملی تئاتر خندستان از ۹ تا ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۴ در اصفهان برگزار می‌شود و علاقه‌مندان می‌توانند تا ۱ اسفندماه ۱۴۰۳، آثار خود را در بخش‌های متنوع جشنواره ثبت کنند.

ششمین دوره جشنواره تئاتر خندستان در نظر دارد به‌عنوان یکی از  رویدادهای هنری کشور با هدف استعدادیابی و ارتقای سطح کیفی نمایش‌های کمدی در ایران، فضایی برای تعامل هنرمندان و مخاطبان ایجاد کند، فراخوان این جشنواره که از 9 تا 18 اردیبهشت 1404 برگزار می‌شود، منتشر شد.

گاهشمار جشنواره:

آخرین مهلت ثبت‌نام در سایت جشنواره و بارگذاری فیلم آثار، ۱ اسفندماه ۱۴۰۳ است. بازبینی آثار از ۱۵ تا ۲۵ اسفندماه انجام خواهد شد و نتایج نهایی در تاریخ ۲۸ اسفندماه ۱۴۰۳ اعلام می‌شود. ششمین جشنواره تئاتر کمدی خندستان از ۹ تا ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۴ در اصفهان برگزار شده و مراسم اختتامیه آن ۱۹ اردیبهشت‌ماه خواهد بود.

اهداف جشنواره:

میثم بکتاشیان هدف اصلی این دوره از جشنواره را تقویت اجرا‌های عمومی آثار نمایشی برای افزایش ارتباط مخاطبان با هنر کمدی بیان کرد و افزود: «خندستان به‌عنوان یکی از مهم‌ترین رویداد‌های هنری کشور با هدف استعدادیابی و ارتقای سطح کیفی نمایش‌های کمدی در ایران، فضای تازه‌ای برای تعامل هنرمندان و مخاطبان ایجاد خواهد کرد.»

موضوع جشنواره:

موضوعات مهم این دوره شامل آداب‌ورسوم اصفهان، آسیب‌ها و مسائل اجتماعی، سواد رسانه‌ای، اخلاق در زیست کودکان و نوجوانان، فرهنگ گفت‌و‌گو بین نسل‌ها، امیدآفرینی، جوانی جمعیت، فرهنگ شهروندی، مسائل زیست‌محیطی اصفهان همچون زاینده‌رود و خشکی تالاب گاوخونی، نمایش طنز سنتی اصفهان، دفاع مقدس و استحکام بنیان خانواده است.

بخش‌های جشنواره

این جشنواره در سه بخش اصلی رقابتی، غیررقابتی و آموزشی برگزار خواهد شد. بخش‌های رقابتی شامل نمایش‌های صحنه‌ای (شکرخند)، نمایش‌های بیرونی و محیطی (خندگاه)، نمایش‌های دانشجویی (دانشخند) و مقالات پژوهشی (خندیشه) است. در بخش غیررقابتی، نمایش‌های آئینی و سنتی (خندآیین)، تئاتر دانش‌آموزی (خندآموز)، نمایشنامه‌خوانی (خندآوا) و نمایش‌های تک‌نفره (خندک) برگزار می‌شود. همچنین در بخش آموزشی، نشست‌ها، درس‌گفتار‌ها و کارگاه‌های تخصصی با عنوان خندایش ارائه خواهد شد.

مقررات و نحوه شرکت در جشنواره 

آثار منتخب این جشنواره، علاوه بر اجرا در ایام جشنواره، در طول سال نیز حداقل ۶ اجرای عمومی خواهند داشت. دبیرخانه جشنواره، مکان اجرای عمومی این آثار را تأمین خواهد کرد و ۷۰ درصد درآمد حاصل از فروش بلیت نیز به گروه نمایشی تعلق می‌گیرد. همچنین کمک‌هزینه‌ها بر اساس کیفیت آثار تا سقف ۸۰۰ میلیون ریال در بخش‌های مختلف پرداخت خواهد شد.

ثبت‌نام آثار از طریق سایت رسمی جشنواره انجام می‌شود و کارگردان‌ها تنها می‌توانند با یک اثر در مرحله نهایی حضور داشته باشند. ارائه مجوز نویسنده الزامی است و آثار اقتباسی باید با ذکر منابع و رعایت حقوق معنوی ارسال شوند. همچنین دبیرخانه جشنواره مسئولیتی در قبال دکور، لباس، وسایل صحنه و سایر موارد فنی آثار شرکت‌کننده ندارد.

علاقه‌مندان می‌توانند از طریق شماره تماس ۳۵۶۶۰۸۸۱-۰۳۱، ایمیل honartalar@gmail.com با دبیرخانه ارتباط برقرار کنند.

دیدگاه‌ها ۰
ارسال دیدگاه جدید